Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přirozená imunita znovu vítězí: Klinické studie covid injekcí neprokázaly přínos pro ty, co covid už prodělali

28. 11. 2021

 

 

https://nastub.cz/w/c964ec1c-e0bc-48f1-9489-7825ce79aba5

 

https://otevrisvoumysl.cz/prirozena-imunita-znovu-vitezi-klinicke-studie-covid-injekci-neprokazaly-prinos-pro-ty-co-covid-uz-prodelali/

 

Originál videa publikován: 20. listopadu 2021

Přepis:

Jefferey: Vraťme se do února tohoto roku 2021. CDC se podle všeho snažilo skrýt fakt, že přirozená imunita funguje. Tohle odhalila Sharyl Attkissonová, investigativní reportérka, ve svém pořadu. Kongresman z Kentucky, Thomas Massie, objevil zajímavé nesrovnalosti mezi tím, jaká data CDC publikovalo, a co bylo ve skutečnosti v datech zveřejněných pro veřejnost. Podívejte se.

Sharyl: Massie, který sám je oceněným vědcem, rychle zjistil, že klinické studie vakcín neprokázaly žádný přínos pro lidi, kteří prodělali koronavirus. Očkování nijak nezměnilo jejich šanci se znovu nakazit. Kontroverze začala, když si Massie všimnul, že CDC tvrdilo pravý opak. Poradní komise CDC pro imunizační praktiky právě vydala ostře sledovanou zprávu, kterou napsalo 15 vědců. Mylně tvrdila, že „studie Pfizeru prokázala, že vakcína je vysoce efektivní, nebo že prokázala trvalou vysokou účinnost pro lidi, kteří už koronavirus SARS-CoV-2 prodělali.”

Massie: Tvrdí naprostý opak toho, co ukazují data. Dávají lidem dojem, že tato vakcína jim zachrání život, nebo že je zachrání před utrpením, i když už nemoc prodělali, což v klinických studií Pfizeru nebo Moderny nebylo vůbec prokázáno.

Del: Je ohromující vidět tuto konverzaci bezprostředně po… my jsme právě získali odpověď na náš dotaz v rámci zákona o svobodném přístupu k informacím, ta zpráva je z února… dnes ale říkáme to stejné. Kde máte důkazy, že očkování je lepší než přirozené prodělání nemoci? Měli byste mít pro to důkaz, jinak byste měli začít rozvolňovat a oslavovat, co přirozené prodělání nemoci světu nabízí.

Jefferey: Ano, a pamatuj, v té době – tak jak platí stále i dnes – zuřila debata o přirozené imunitě, protože lidé začali být nuceni do tohoto očkování, jak se začalo podávat. Kongresman Massie tedy oslovil vysoce postavené pracovníky v CDC a na celou epizodu se můžete podívat na Full Measure News, ale lidé, se kterými mluvil, říkali: „Ano, objevil jste naši chybu. Změníme to.” V podstatě to trvalo dva měsíce, než se cokoliv podniklo. Vyžadovalo to telefonát tehdejší zástupkyni ředitele CDC, Anne Schuchatové, aby se věci hnuly. Takto ten telefonát zněl   . . . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/prirozena-imunita-znovu-vitezi-klinicke-studie-covid-injekci-neprokazaly-prinos-pro-ty-co-covid-uz-prodelali/