Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nová analýza VAERS odhalila stovky závažných nežádoucích účinků, o kterých nám CDC a FDA nikdy neřekli

13. 11. 2021

https://stevekirsch.substack.com/p/new-vaers-analysis-reveals-hundreds

 

Originál článku publikován: 9. listopadu 2021

Steve Kirsh: Přehlédli stovky závažných nežádoucích příhod, které jsou častější než myokarditida. Nová analýza VAERS, kterou provedl Albert Benavides, vyvrací tvrzení o „bezpečnosti a účinnosti“.

CDC a FDA prohlásily, že vakcíny jsou „bezpečné a účinné“. U vakcín COVID nezjistily žádné závažné problémy. Nula. Nula. Nic. To ministerstvo obrany zjistilo zánět myokardu.

Jasné důkazy ukazují, že buď lžou, nebo jsou nekompetentní. Nebo obojí. Ale lékařská komunita je samozřejmě nikdy neosloví.

Proto přichází náš tým odborníků na bezpečnost vakcín, aby odhalil pravdu o tom, co se skutečně děje.

Ve zbrusu nové analýze dat VAERS, kterou provedl náš přítel Albert Benavides (aka WelcomeTheEagle88), jsme našli stovky závažných nežádoucích účinků, které CDC zcela přehlédla a které měly být uvedeny v dokumentu o informovaném souhlasu, který je pacientům poskytován. A našli jsme více než 200 příznaků, které se vyskytují ve vyšší relativní míře než myokarditida (ve srovnání se všemi předchozími vakcínami za posledních 5 let). Dohromady bylo zjištěno více než 4 000 kódů nežádoucích příhod VAERS, jejichž výskyt byl u těchto vakcín zvýšen desetinásobně nebo více oproti základnímu stavu, na což mělo CDC upozornit.

Od 1. listopadu 2021 bylo u vakcín COVID hlášeno více nežádoucích příhod než u všech více než 70 vakcín dohromady od doby, kdy se před 30 lety začaly sledovat nežádoucí příhody. To je ohromující statistika, kterou nikdo nemůže popřít, ale zdá se, že nikoho z mainstreamové lékařské komunity (ani mainstreamových médií) to příliš nezajímá. Nestojí to ani za letmou zmínku. Páni.

Tady je, co ukazují důkazy :   . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/nova-analyza-vaers-odhalila-stovky-zavaznych-nezadoucich-ucinku-o-kterych-nam-cdc-a-fda-nikdy-nerekli/

 

https://stevekirsch.substack.com/p/new-vaers-analysis-reveals-hundreds