Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak Pfizer vydírá státy skrze své covid vakcíny

5. 11. 2021

Přepis:

Reportáž z října 2021: Když mluvíme o veřejném blahu… covid vakcíny mají být ku prospěchu globální veřejnosti. Ale co se stane, když výrobce vakcín začne tyranizovat? Vlády jsou umlčovány, dodávky jsou pozastaveny a zisky mají přednost před záchranou životů. Nepopisuji tu hypotetickou situaci. Popisuji to, co dělá Pfizer. Americký farmaceutický gigant dělá tohle vše… tyranizuje státy, aby se podrobily jeho požadavkům. Poprvé jsme o tom mluvili v únoru 2021.

Reportáž z únoru 2021: Když země jako Indie posílají chudším státům vakcíny zdarma, jsou společnosti jako Pfizer, které tyranizují vlády. Pfizer požaduje kompenzaci výdajů z jakékoliv budoucí žaloby. Pfizer chtěl, aby Argentina… a tohle si poslechněte… aby Argentina dala své bankovní rezervy, své vojenské základny a své budovy ambasád jako záruku. Tohle jsou požadavky Pfizeru. První z nich je: Aby se Brazílie vzdala suverenity svých zahraničních majetků ve prospěch Pfizeru. Aby zákony v dané zemi pro Pfizer neplatily. Třetí požadavek – aby Brazílie vzala v úvahu zpoždění dodávek vakcín.

Čtvrtý požadavek – aby Pfizer nebyl pokutován za zpožděnou dodávku. A pátý požadavek – aby Pfizer, v případě jakýchkoliv vedlejších účinků, byl zproštěn veškerých občanskoprávních odpovědností. Od té zprávy uběhlo osm měsíců a Pfizer se nezměnil. Stále dává přednost ziskům před veřejným zdravím. Stále nutí vlády, aby se podrobily jeho vůli. Advokátní skupina popsala detailněji, co Pfizer dělá. Získala přístup k některým utajeným smlouvám Pfizeru. A my máme jejich kopii. Tyto smlouvy jsou s devíti zeměmi a bloky. A jejich detaily jsou šokující. Zoufalé země jsou nuceny udělat Pfizeru ponižující ústupky. Prošli jsme celou smlouvu a zvýraznili jsme šest důležitých bodů. 1. Pfizer má právo umlčet vlády. Nutí státy, aby nemluvily o dohodách v souvislosti s vakcínami, které podepsaly. 2. Pfizer ovládá dary svých vakcín u zemí, které je koupí.

Pfizer rozhoduje, kam vakcíny půjdou. 3. Pfizer si pro sebe zajistil „vzdání se duševního vlastnictví”. Tento odstavec je velmi znepokojivý, protože Pfizer je obviněn z krádeže duševního vlastnictví. Platit budou vlády, ne Pfizer. 4. Pokud budou spory, budou je rozhodovat soukromí rozhodci, ne veřejné soudy. 5. Pfizer může jít po státním majetku, aby si zajistil své kompenzace. 6. Pfizer má hlavní slovo při všech klíčových rozhodnutích. Určuje harmonogram dodávek a více   . . . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/jak-pfizer-vydira-staty-skrze-sve-covid-vakciny/

 

https://nastub.cz/w/60641ab1-d654-4160-9fec-4a9519dfbf50