Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dr. Judy Mikovitsová – Důrazné varování ohledně covid očkování & O (ne) izolaci viru SARS-CoV-2

24. 11. 2021

 

https://nastub.cz/w/e04cec99-64fb-4ae7-a3dd-ca3a3ff32504

 

https://otevrisvoumysl.cz/dr-judy-mikovitsova-durazne-varovani-ohledne-covid-ockovani-o-neizolaci-viru-sars-cov-2/

 

Přepis:

Mike Adams: Vítejte všichni u Brighteon Conversations. Dnes máme úžasný rozhovor, který by byl cenzurován skoro všude jinde. Budeme mluvit s dr. Judy Mikovitsovou a její kniha se jmenuje Ukončení pandemie… co to je… povinnost vědců ve věku korupce. Ona je samozřejmě tvůrce plaguethebook.com a tato kniha vychází koncem srpna nebo začátkem září, můžete si ji předobjednat na Amazonu a u jiných prodejců knih. A dr. Mikovitsová byla jedním z nejdůležitějších a vskutku vzdělávacích hlasů v tom, jak se pokoušíme zorientovat v tom, co se děje kolem této plandemie, vnucování vakcín a virologie všeobecně. Dr. Mikovitsová, je nám ctí, že jste tady s námi, děkujeme, že jste se k nám připojila.

Judy: Děkuji Miku, vždy je mi potěšením s vámi mluvit.

Mike: Je skvělé, že jste tady s námi. Myslím, že vám dlužím omluvu, protože když jste mi loni prvně řekla některé věci, které jsem tehdy plně nepochopil o podstatě toho, co se skutečně dělo, trvalo mi to déle než mnoha jiným lidem, abych tomu přišel na kloub. Ale co jsem zjistil v poslední době potvrzuje všechno, co jste mi říkala a to je… já vlastním vědeckou laboratoř a kupujeme certifikovaný materiálový standard pro glyfosáty, těžké kovy a mikrobiologii a já nemohu najít jakýkoliv certifikovaný referenční materiál pro virus covid-19, evidentně neexistuje, jak je to možné?

Judy: Správně, protože SARS-CoV-2 nikdy nebyl lidský virus izolovaný z lidských buněk s prokázanou infekčností a přenosem na lidské buňky. Co bylo provedeno, bylo to, že virus SARS-CoV-2 byl vyroben ve vero buněčných liniích opičích ledvin, což je výrobní závod, takže každý obrázek, který se k vám dostane, viru SARS-CoV-2, nebo SARSu, nebo MERSu je doslova vyrobená částice opičího viru. Takže je to opičí virus, ale DNA tohoto opičího viru, jeho sekvence, byly vpíchnuty ve vakcínách proti obrně, v MMR vakcínách, vakcínách proti chřipce a byly v této buněčné linii od poloviny 90. let. Takže tak, jak Dr. David Martin říkal, je to jen hromada sekvencí. To je, co detekuje PCR… sekvence částice viru, ale doslova vyrůstají z buňky hostitele.

Takže pokud by ta infekční RNA byla v krvi nebo v hlenu, nebo v plicní laváži (výplachu) člověka s covidem-19, tak co musíte udělat je, že vezmete plicní laváž (tekutinu) a kultivujete ji v kontinuálně rostoucí linii lidských buněk, která podporuje replikaci SARS-CoV-2. A to se nestalo. Oni to vzali z plicní laváže člověka a já jsem se podívala na každou biologickou laboratoř bezpečnostní úrovně 4, která údajně měla stať, kde tvrdili, že to izolovali. A v každém jednom případě to dali do vero buněčných linií ledvin opic. Nikdy to nebyl lidský virus, který jsem na vás vykašlala, nebo vy jste vykašlali na mě, nebo kdokoliv jiný. Vidím ta prohlášení všech těch doktorů, kteří říkají, že přenos tohoto viru byl vzduchem. Ne, nebyl! Ukažte mi virus! Sekvence není virus!

Mike: To, co tady říkáte… to je mimořádné a co já zjišťuji prostřednictvím svého vlastního vyšetřování, potvrzuje to, co tvrdíte. Přesně jak oni tvrdí, že izolovali virus, přičemž oni ho neizolovali. A když jsem hledal certifikovaný referenční materiál pro covid, všiml jsem si, že některé z nich jsou označeny jako izoláty a říkají, že byly izolovány ve Washingtonu, v únoru 2020 a pak si přečtete popis, kde se říká něco jako cituji: „toto není k použití pro výrobu antigenů, protože to obsahuje genetický materiál hostitelských buněk a genetický materiál hovězího krevního séra, které bylo použito k množení…” a já si říkám… jak tomu pak můžete říkat izolát?!

Judy: Správně. A to je přesně, na co jsme se každého snažili upozornit, ta částice musí… každý virus je obligátní parazit, ta obálka virů, obálka kolem, která chrání nukleovou kyselinu… ochrana RNA pochází z buňky hostitele, ať je to rostlina, kráva, prase, člověk a to jsou buněčné linie. Má celá kariéra od roku 1983, všechno co dělám, je kouzlo vytváření buněčných linií, které podporují replikaci virů, čištění těchto virů, jejich studování a pozorování, jestli souvisí lidským onemocněním.

Mike: Takže existuje spousta virů, které žíjí v lidech, mohou být přeneseny z člověka na člověka, ale to co říkáte, to vysvětlete prosím vy, že SARS-CoV-2, to čemu se říká Covid-19, není… oni jen mění nálepku jiného genetického materiálu, který pochází z… v podstatě opičích virů? Nebo jiných koronavirů? Z čeho přesně?

Judy: Oni berou opičí… opičí virus. Takže genetický materiál je SARS-CoV-2, to znamená těžký akutní respirační syndrom, sekvence RNA. A SARS-CoV-2 má malý HERV-W, lidský endogenní virus W protein Syncytin, který (mají) všechna zvířata… opice mají syncytin také…. a HIV z viru opičí imunodeficience (SIV), což je rovněž přirozený virus opic. Takže když exprimujete… když vezmete syntetickou část viru a rozmnožíte ji v opičích buňkách, můžete získat rekombinaci všech opičích virů. Takže, je to opičí virus. Ale GP120 (spike, hrot) bude vypadat jako GP120 u HIV a my víme z práce na vakcínách… z podvodu Deborah Birxové a Roberta Redfielda z poloviny 90. let, kteří se snažili vytvořit vakcínu proti HIV a doslova vstřikovali kousky (viru) po částech… sekvenci HIV, obálku, spiky (hroty), obálka a hroty jsou stejná věc, to je jediná část, kterou váš imunitní systém vidí jako nevlastní. Takže pokud jde o lidský virus, ty by se připojily přímo z lipidové biovrstvy, což je vaše buněčná membrána, přímo odtamtud, a to chrání RNA od degradace. A jediná věc, která prochází vaší lidskou lipidovou biologickou membránou, z buňky, která vyprodukovala tento virus, je ta obálka, neboli spike. To je ta toxická část, protože to je ta jediná věc, která není vlastní vašemu imunitnímu systému.

Mike: Takže ten spike protein, jak se mu říká S1 – podjednotka, jak jsem slyšel, že se někdy nazývá, je toxická nanočástice a my víme od jiných hostů, se kterými jsem mluvil, a dokonce i z vlastního výzkumu Salk Institutu, že ten protein sám o sobě způsobuje poškození cév.

Judy: Ano. To je ta látka, která je příčinou nemoci. Ta obálka sama o sobě způsobuje tu nemoc. A to jsme věděli od roku 1980. To byla práce ženy mého dlouhodobého kamaráda Franka Ruscettiho. Ta obálka… takže pokud změníte dvě aminokyseliny z obálky myšího viru leukémie, změna dvou aminokyselin obálky, spike vám dá virus způsobující parkinsona místo viru leukémie. A oni jim říkají varianty… no, můžete tam dát jakékoliv sekvence a to je, co se Dr. David Martin pokoušel říct. Tohle bylo vytvořeno v laboratoři, nikdy to nebylo přeneseno z lidí… ó oni to zkoušeli v průběhu posledních 20 let. Ale díky lidem jako vy, ChildrensHealthDefense, Akční sítě pro informovaný souhlas, Delovi Bigtree, každý je nachytal a řekl – ó tohle je velký problém. Takže v roce 2019 museli udělat tu jejich malou hru Událost 201, která prakticky řekla, oops, raději naočkujme všechny co nejrychleji, jinak dostatečně neonemocní a neumřou a my neutajíme důkazy.

Mike: Ano. Chci se vás zeptat, už jste na to tak trochu narazila, jen z legrace, mám obavu o kombinaci genetického materiálu opic s genetickým materiálem ovcí. Já nevím kam… ovce a opice a krávy a všechno dohromady, to zní jako dvůr u stodoly covidového podvodu.

Judy: Ano. To tak bylo opravdu dlouhou dobu. Je smutné to říkat. A to je proč jsem na začátku řekla Mikimu Willisovi v dokumentu Plandemie, který vyšel 4. května, v tom krátkém klipu, já jsem smíchala ty netopýří tkáně, viry eboly ve Ft. Dietrick a mým úkolem bylo najít buněčnou linii, kterou netopýří viry nezabijí. Protože nemůžete rozmnožit virus, nemůžete ho vyrobit a zkoumat bez buněčné linie. Takže Vero E6, co děláme je, že my vytváříme klony v 96 jamkové destičce, takže E6 řada E, sloupec 6, tento klon dříve namnožil nejvíce viru kontinuálně bez toho, aniž by ho zabil. Byl defektní v mnoha genech interferonu typu 1, to říká, jak chápeme to, jaká část naší přirozené imunity kontroluje tyto viry. Takže to jsem dělala v polovině 90. let.

A víme ze statě, která byla publikována v roce 2011, že  . . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/dr-judy-mikovitsova-durazne-varovani-ohledne-covid-ockovani-o-neizolaci-viru-sars-cov-2/