Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bývalá pracovnice WHO varuje: WHO chce do května 2022 převzít moc nad státy

11. 3. 2022

 

 

 

https://rumble.com/vwgrp1-ex-who-employee-warns-of-world-government-power-grab.html

 

https://nastub.cz/w/vLzo7obreHfg1gWpzkDSj4?title=0&warningTitle=0&start=0s

 

https://nastub.cz/w/vLzo7obreHfg1gWpzkDSj4

 

https://odysee.com/@otevrisvoumysl:7/byvala-pracovnice-who-varuje-who-chce-do-kvetna-2022-prevzit-moc-nad-staty-cz-dabing:5

 

https://rumble.com/vwqcvh-bval-pracovnice-who-varuje-who-chce-do-kvtna-2022-pevzt-moc-nad-stty-cz-dab.html

 

WHO plánuje novou „pandemickou smlouvu” na rok 2024

 

Na konci článku je také Výzva – důležité

 

Přepis videa:

Bývalá zaměstnankyně WHO varovala před nedávným zasedáním výkonné rady Světové zdravotnické organizace, na kterém se diskutovalo o převzetí moci globální vládou v rámci příprav na jakoukoli katastrofu nebo novou pandemii. Dr. Astrid Stucklebergerová pracovala pro WHO 20 let, získala doktorát v oboru veřejného zdraví, vydala 12 knih a napsala více než 180 vědeckých článků. Dr. Stucklebergerová získala informace od zasvěcených pracovníků WHO, kteří jí informovali o nedávné konferenci, a následně vydala toto zarážející varování, cituji: “To, že se najednou distancují od restrikcí, je jen hra.

WHO poslední týden v lednu 2022 uspořádala v Ženevě mimořádné zasedání a jednání o rozšíření svých pravomocí, aby mohla převzít kontrolu nad všemi členskými státy v případě pandemie, a jakékoliv jiné formy ohrožení nebo katastrofy. WHO chce, aby členské státy podepsaly novou smlouvu o COVIDu-19, která rozšiřuje smlouvu z roku 2005, Jakmile ji ministři zdravotnictví podepíšou, ústava WHO má podle svého článku devět přednost před ústavou země při přírodních katastrofách nebo pandemiích.

Vzhledem k tomu, že před několika lety byla změněna definice pandemie (případy na základě PCR testů), mohou si v každé zemi vynutit poslušnost a vnutit veřejnosti pokyny WHO, které budou povinné, nikoliv jen doporučené, a to zní jako moc nad zemí a světem. Podle zasvěcenců dr. Stucklebergerové chce WHO opatření zavést do května 2022. Skutečnou otázkou však je, jaké druhy tzv. katastrof či hrozeb budou představovat nucené zásahy Světové zdravotnické organizace v suverénních zemích? Nové pandemie? Změna klimatu? Jaderná válka? A hlavně, jak bude tato moc zneužívána? Možná právě o tom hovořil ředitel WHO, Tedros, na 150. zasedání výkonné rady WHO ve švýcarské Ženevě, které se konalo těsně před mimořádnými schůzemi, před nimiž varovala doktorka Stucklebergerová.

Tedros: Podnikli jsme také několik kroků k zavedení nových mechanismů pro budoucí mimořádné situace, které odrážejí dlouhodobé mandáty Světového zdravotnického shromáždění k posílení pandemické připravenosti. Zavedli jsme s členskými státy iniciativy pro hledání cest, jako je WHO centrum pro pandemické a epidemické zpravodajství, systém WHO Biohub a univerzální přezkum zdraví a připravenosti, o kterém uslyšíte více později tento týden  . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/byvala-pracovnice-who-varuje-who-chce-do-kvetna-2022-prevzit-moc-nad-staty/