Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bílé záhadné sraženiny – skrytá časovaná bomba covid očkování?

7. 3. 2022

Přepis v PDF si můžete stáhnout ZDE

 

https://rumble.com/vtx2oy-white-mystery-clots-scientists-weighing-in-from-all-over-the-world.html

 

https://otevrisvoumysl.cz/bile-zahadne-srazeniny-skryta-casovana-bomba-covid-ockovani/

 

https://nastub.cz/w/pbc113NmvUcViCbiYSfsnu

 

https://odysee.com/@otevrisvoumysl:7/bile-zahadne-srazeniny-skryta-casovana-bomba-covid-ockovani-cz-dabing:b

 

https://rumble.com/vwfskx-bl-zhadn-sraeniny-skryt-asovan-bomba-covid-okovn-cz-dabing.html

 

Originál videa publikován ZDE: 3. února 2022

Související video:

EXKLUZIVNÍ ODHALENÍ: Balzamovači nachází žíly a tepny naplněné dosud nevídanými gumovitými sraženinami

Přepis:

Dr. Jane Ruby: No, co jsou ty bílé záhadné sraženiny, které se na obou koncích připojují ke krvavým sraženinám, které vycházejí z těchto velkých obřích sraženin, které se nyní nacházejí v žilách i tepnách zemřelých lidí. Lidí, kteří dostali tyto injekce biologické zbraně, jinak falešně označované jako vakcíny, jak říkáme. Lidí, kteří zemřeli náhlou smrtí, většinou srdeční povahy, náhlou mrtvicí a možná plicní embolií, náhlou smrtí. To je klíčové téma, které se tím táhne. A od té doby, co jsme mluvili s certifikovaným balzamovačem Richardem Hirschmanem, už dvakrát jsme s ním spolupracovali, poskytl nám fotografie a videa, se přihlásilo mnoho dalších balzamovačů. Ale co je opravdu zajímavé, je to, že se nyní začínají ozývat i vědci. Někteří z nich by se rádi setkali s panem Hirschmanem a dalšími balzamovači, chtějí si na to posvítit, mají vědecké otázky, chtějí se sejít a vyjasnit si to. A to se naštěstí stane a já o tom budu v pořadu informovat, jak se to bude vyvíjeT.

tVšichni chtějí vědět, co je uvnitř těch bílých vláknitých kousků, můžete je nazývat sraženiny nebo kousky, které se vytahují, protože blokují pokusy o balzamování. Je opravdu zajímavé, jak se věci dostávají dopředu. Vážně věřím v božskou inspiraci v tomto všem. Věřím, že Bůh má svou ruku na tom, aby nás vedl tam, kde máme hledat a kde máme sdílet informace. A tak jsem se s vámi vlastně chtěla podělit o dosud neviděnou fotografii, kterou nedávno poskytl pan Hirschman pořadu Dr. Jane Ruby Show, a s jeho svolením se o tuto fotografii podělím.

Protože si myslím, že by to mohlo lidem pomoci vidět zblízka, jak to vypadá, když to není součástí videí, která jsme přehrávali v předchozím díle Show Dr. Jane Ruby. V podstatě to, co udělal, bylo, že smyl, chcete-li, bílé části a oddělil je od krvavých sraženin. Teď vám ukážeme tento obrázek. Uvidíte, že je to v misce, je to v rámci zdravotnického zařízení, ve kterém pracuje.

A on je má, tohle jsou… položila jsem mu pár otázek, tohle jsou všechno od stejného pacienta. Ve skutečnosti pacient, zemřelá osoba, jejíž nohu jste viděli na předchozích fotografiích a na videu, kde extrahoval velmi velkou sraženinu v délce nohy, kterou tvořily krvavé sraženiny v tomto bílém podivném útvaru, který tvoří strukturu podobnou odlitku, je to jako forma vnitřku celé cévy. Toho pacienta a kterého jsme také ukázali na videu, jak odstraňuje útvar sraženiny celé nohy z tepenné cévy. Žíly a tepny leží vedle sebe, jen v fungují v opačných směrech.

Tepny odvádějí okysličenou krev do těla a žíly vracejí odkysličenou krev zpět do srdce a plic k opětovnému okysličení a redistribuci. A tak udělal to, že vzal tyhle kousky, umyl je a pak je sekvestroval, teď má mnoho kousků a vzorků a bude provádět chemickou analýzu, strukturální analýzu, rozbor toho, z jakých materiálů se skládají tato bílá podivná vlákna. Ale ještě se podívejme na ten snímek  . . . . . .

 

https://otevrisvoumysl.cz/bile-zahadne-srazeniny-skryta-casovana-bomba-covid-ockovani/